Castellbisbal se suma a l’acció cultural ‘Cap Butaca Buida’

Dimecres, 21 de febrer de 2024

La iniciativa vol convertir-se en la festa popular de les arts escèniques i neix amb la voluntat d’omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024.


El Centre Cultural Els Costals s’ha sumat a l’acció cultural Cap Butaca Buida, una iniciativa que s’ha proposat el repte d’omplir totes les localitats dels teatres d’arreu de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Castellbisbal participarà en la campanya amb l’obra El Joc de la Veritat, una comèdia escrita i dirigida per Miquel Murga i interpretada pels actors Octavi Pujades i Roger Cantos i les actrius Cristina Dilla i Anna Senan.

La regidora de Cultura, M. Isabel Méndez, considera que “Castellbisbal no podia faltar a una cita com aquesta, que ha estat concebuda com la gran festa popular dedicada a les arts escèniques, a l’estil de la Diada de Sant Jordi i els llibres. Per això volem animar a tothom a venir a Els Costals el proper 16 de març i a batre el rècord de públic en un mateix dia a les sales de Catalunya”.

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

El Joc de la Veritat és una comèdia on els personatges es posen en la pell de dues parelles que passen per etapes diferents en la seva relació. El text tracta en clau d'humor altres aspectes com les relacions intergeneracionals o la influència dels vincles professionals en l'àmbit personal. 

Les entrades per l’espectacle, que es representarà el 16 de març a les 20.00 hores, sortiran a la venda el dijous 22 de febrer a un preu de 6,30 euros. Es podran adquirir a la web del Centre Cultural Els Costals (www.elscostals.cat) o bé al portal de la campanya www.capbutacabuida.cat. També es podran comprar a la taquilla d’Els Costals els dilluns, dimecres i divendres de les 9.00 a les 12.00 o bé els dimecres, dijous i divendres, de les 17.00 a les 20.00 hores. El mateix dia 16 de març, en cas que quedin entrades, es vendran una hora abans a la taquilla d’Els Costals a un preu de 8,30 euros.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 14:42