Castellbisbal se suma a l’aventura solidària de l’UniRaid

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 00:00

Aquest diumenge, durant la festa de Presortida que es farà al parc Folch i Torres, es recollirà material escolar, sanitari i joguines per portar a la població dels pobles del desert del Marroc


L’UniRaid és una iniciativa solidària per a estudiants de 18 a 28 anys, que durant nou dies viatgen pel desert del Marroc amb turismes de més de 20 anys superant tot tipus d’obstacles, reptes i proves, amb l’objectiu de lliurar 40 quilos de material solidari entre la població del desert. El jovent participant no només s’ha de buscar el vehicle i preparar-lo i condicionar-lo per fer la travessia, sinó que també ha de trobar patrocinadors per poder recollir suficient material solidari, ja sigui escolar, sanitari o joguines, per lliurar-lo a les poblacions més necessitades del desert.

La regidoria de Cooperació i Desenvolupament enguany s’ha sumat a aquesta aventura universitària solidària organitzant una festa de presortida de l’UniRaid aquest diumenge, 26 de gener. Durant tot el matí, al parc Folch i Torres, s’exposaran els vehicles preparats pel jovent participant, que també serà a la festa. A més, podreu veure una mostra de fotos i vídeos de passades edicions de l’UniRaid i col·laborar amb la iniciativa aportant material escolar, que no pesi massa i que sigui de fàcil transport, com ara llibretes, gomes d’esborrar, llapis o colors.

Cap al migdia, a la una, els vehicles de l’UniRaid es desplaçaran fins al circuit de la Verdolaga, on es podran veure els cotxes en funcionament.

Darrera actualització: 23.01.2020 | 12:24