Comença una nova etapa de l’Escola de Mares i Pares

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 00:00

El cicle de tallers educatius s’estrenarà el proper 21 de febrer amb un taller per crear i enfortir vincles a través del moviment


El proper 21 de febrer la ballarina i coreògrafa Helena Lizari conduirà un taller de dansa adreçat a famílies amb fills amb edats compreses entre els 3 i els 6 anys, dedicat a crear i enfortir vincles a través del moviment. La sessió, de dues hores de durada i en la qual es podem inscriure tots els membres d’una mateixa família, està pensada per reforçar vincles, afavorir la comunicació a través del diàleg emocional, crear complicitats i descobrir noves i insospitades capacitats expressives.

Les famílies interessades a participar-hi han d’inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic abans del 18 de febrer a l’adreça escolamaresipares@castellbisbal.cat, indiciant el nombre de persones d’una mateixa família que volen assistir al taller, que té places limitades a un màxim de 12 famílies.

Amb aquesta activitat es donarà el tret de sortida a una nova temporada de l’Escola de Mares i Pares, en què també s’ha previst, el 28 de març, fer una representació teatral que, en clau d’humor, escenifica diferents interaccions de la relació família i escola. En aquest cas, l’activitat està adreçada a famílies amb fills adolescents, públic al qual també va dirigit el taller “Relacions positives i igualitàries a l’adolescència” que s’ha programat per als propers 9 i 16 de maig.

Aquestes propostes de l’Escola de Mares i Pares que impulsa la Regidoria d’Educació estan subvencionades per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 12.02.2019 | 11:41