Demà comença la Festa Major de Sant Vicenç

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 00:00

Enguany, la Festa Major està marcada  per un calendari que situa la festivitat de Sant Vicenç, dimecres vinent. Això farà que les activitats comencin demà i tinguin continuïtat fins aquell dia.

Pel que fa al programa, no hi falten les activitats tradicionals i clàssiques de Sant Vicenç com l’Empaitafoc infantil, la Botifarrada Popular o el Tastet de Festa Major. Tampoc s’hi troben a faltar els tallers i les activitats familiars que, sobretot, s’han pensat per al matí de dimecres en què els infants no tenen escola i, d’aquesta manera, podran gaudir-ne.

La Ràtzia Hivernal, Catanbisbal, la Gimcana Jove i una nit de concerts i de DJ són algunes de les propostes pensades per als joves.

Els Costals
L’auditori d’Els Costals presentarà espectacles diversos com el concert La vie en confidence de Susanna Sheiman o l’obra de teatre El brindis. També es podran veure dues projeccions de cinema (Padre no hay más que uno i Frozen 2) i especialment pensat per a un públic més familiar, La Xarxa proposa un espectacle de màgia amb el Mag Stigman.

Gegants
Tot i que la trobada gegantera se celebrarà el cap de setmana següent, el 25 i 26 de gener, els gegants també seran als carrers del poble aquests dies. Diumenge, amb l’activitat Escoles gegants! que traurà al carrer la imatgeria dels diferents centres educatius del poble i dimecres, amb una actuació extraordinària amb motiu de la festivitat de Sant Vicenç.

Exposició
L’exposició de Festa Major estarà dedicada al món dels trencaclosques. Sota el nom Un món d’enginy, es presentaran puzles i jocs de tota mena per conèixer-ne els trucs que amaguen.

Darrera actualització: 17.01.2020 | 10:03