El Ple aprova noves inversions per a aquest 2019

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 16:02

L’ampliació del servei de neteja viària i jardineria del nou camí que va fins a l’estació de RENFE, una nova climatització per als vestidors del pavelló de l’Illa Esportiva i la realització d’estudis d’impacte acústic a diferents espais exteriors del municipi són algunes de les inversions aprovades.

El Ple municipal ha aprovat destinar un total de 257.978,93 euros del romanent de tresoreria del pressupost d’enguany a fer noves inversions i cobrir les necessitats de crèdit d’algunes partides municipals. La modificació pressupostària ha comptat amb els vots a favor de tots els grups a excepció de la CUP, que es va abstenir.

Entre els projectes que es podran finançar amb aquest increment de crèdits destaquen els 70.000 euros per a la instal·lació d’una nova climatització als vestidors del pavelló de l’Illa Esportiva i els 40.000 euros amb què s’ampliarà el servei de neteja viària i jardineria a zones com el nou camí que va fins a l’estació de RENFE i altres espais verds de fora del nucli urbà. També s’ha previst invertir en un sistema de seguretat amb càmeres a l’Illa Esportiva que ha d’ajudar que no es repeteixin els actes vandàlics registrats darrerament a l’equipament (15.000 €), en la instal·lació d’un quadre elèctric a la plaça Lluís Companys per quan es facin actes públics (15.000 €) i en la realització d’estudis d’impacte acústic a cinc punts del municipi on s’han detectat molèsties per soroll entre el veïnat quan es programen activitats (11.200 €).

Un pas més en l’ampliació del CAP
Durant el darrer Ple, tots els grups municipals, a excepció de la CUP que es va abstenir, també van aprovar definitivament la modificació del Pla Especial Urbanístic que ha de permetre la construcció d’un nou edifici als terrenys del costat del CAP Dr. Joan Planas amb què s’ampliaran els serveis i l’espai de l’actual equipament sanitari.

Aposta per la sostenibilitat
Finalment, un altre punt destacat del Ple ha estat l’aprovació, per unanimitat, de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb què s’han adequat les condicions d’edificacions i usos en la zona industrial per facilitar la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les empreses i treure les restriccions de volumetria i activitats industrials a les quals estaven sotmeses si volien col·locar-les a les seves parcel·les.

Darrera actualització: 01.10.2019 | 16:05