En marxa la substitució d’un miler de punts de l’enllumenat públic per tecnologia LED

Dijous, 14 de març de 2024

La mesura permetrà millorà l’eficiència energètica i reduir la contaminació lumínica als carrers del nucli urbà i a totes les urbanitzacions que encara no compten amb llums LED.


L’Ajuntament de Castellbisbal ha començat a fer la renovació de prop d’un miler de punts de l’enllumenat públic per canviar-los a tecnologia LED. Els treballs consisteixen en substituir tota la lluminària obsoleta del nucli urbà i les urbanitzacions de Santa Teresita, Can Costa i Comte de Sert, El Canyet, les Casetes de Ca n’Oliveró, la Colònia del Carme, Costablanca i Can Santeugini, a més de la zona de l’entorn de l’estació de Ferrocarrils i la carretera C-243, al seu pas per Castellbisbal.

“En total, estem renovant  997 punts de l’enllumenat públic per una tecnologia, la LED, que és més eficient i de major durabilitat i rendiment” assenyala el regidor d’Urbanisme i Cohesió Territorial, Jordi Piera, que destaca que “un cop acabada aquesta actuació només quedarà pendent renovar l’enllumenat dels polígons industrials”.

Les obres de canvi de lluminàries a tecnologia LED al nucli urbà i les urbanitzacions  tenen un cost de 71.699,76 euros. L’empresa Edison Next Goverment SRL és l’adjudicatària dels treballs, que van començar a finals de febrer i està previst que finalitzin a mitjans d’abril.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 13:13