Es destinen uns 50.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 00:00

La col·locació d’un nou paviment a la pista de primària de l’Escola Benviure ha estat una de les actuacions més destacades.


Un any més, l’Ajuntament de Castellbisbal ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics del municipi. Enguany, s’han destinat prop de 50.000 euros i s’han fet més d’una desena d’actuacions amb l’objectiu de millorar la funcionalitat i el dia a dia a les escoles.

L’obra més important s’ha fet a l’Escola Benviure, on s’ha pavimentat la pista de primària i s’ha col·locat un terra antilliscant a la passarel·la d’accés al centre. Els treballs han tingut un cost de 34.028,59 euros i han anat a càrrec de l’empresa Construcciones y Rehabilitacions Vicenç, SL. 

A més, s’han invertit més de 10.260 euros en renovar la pintura exterior de la façana de l’Escola Mare de Déu de Montserrat i de l’Escola Bressol Municipal La Caseta, on també s’han repintat alguns espais interiors del centre que ocupen el Casal Infantil El Mirador i l’Esplai Gatzara.

A l’Escola Els Arenys s’ha reparat el teulat del porxo on els infants juguen a tennis taula i s’ha reposat el sorral del pati d’infantil de l’Institut Escola Les Vinyes.

A aquestes actuacions se sumen les habituals tasques de neteja extra i de jardineria que fa la Brigada Municipal els dies previs a l’inici del curs escolar. Entre d’altres, han fet intervencions en escocells i talús per minimitzar les afectacions en cas de pluja, han netejat les reixes de recollida d’aigües pluvials, han dut a terme arranjaments de mobiliari i repàs d’instal·lacions elèctriques. A més, han fet neteja i manteniment als sorrals de totes les escoles que en tenen.

Darrera actualització: 28.09.2022 | 11:23