Es presenta el Pla de pacificació del trànsit

Divendres, 17 de novembre de 2017 a les 00:00

El Pla té per objectiu reduir el trànsit motoritzat i els vehicles estacionats al carrers del nucli antic per tal d'augmentar la seguretat dels vianants.

L'estudi per a la pacificació del trànsit al centre urbà de Castellbisbal ha estat elaborat per l'empresa CINESI i inclou diverses accions per convertir els carrers del nucli antic en uns espais més amables que facilitin les relacions socials i que garanteixin la prioritat dels vianants per davant del trànsit rodat. 

Entre les accions previstes per aconseguir aquest objectiu hi ha la limitació del nobre de vehicles que podran accedir a l'illa de vianants i que, segons el Pla, únicament seran els dels veïns, els de serveis      i els de càrrega i descàrrega. Per tal que el control sigui real i efectiu, s'instal·laran càmeres de vigilància.

En una primera fase, les accions de l'Ajuntament se centraran a limitar l'accés de vehicles als carrers Major i Pi i Margall i, concretament, en el tram comprès entre el carrer de l'Estació i el carrer del Sol.

Participació ciutadana
La presentació del Pla de pacificació del centre urbà va anar acompanyada de diverses activitats per poder copsar l'opinió dels veïns en relació amb les propostes que es fan. En aquest sentit, es van crear diversos grups de treball on tothom va poder transmetre el seu punt de vista i expressar els seus neguits i opinions.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 16:18