Escollides les 153 persones per formar part de les meses electorals el 12 de maig a Castellbisbal

Dilluns, 15 d’abril de 2024

Un total de 9.862 persones podran votar a Castellbisbal a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig.


Aquest matí ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament el sorteig per designar les persones membres de les 17 meses electorals que s’habilitaran a Castellbisbal amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. 

Mitjançant un programa informàtic de l’Oficina del Cens Electoral que genera una graella aleatòria, s’han escollit 153 càrrecs dels quals 51 són titulars i 102 suplents. En total, s’ha elegit una persona presidenta per cada taula, dos vocals i dos persones suplents per a cadascun dels càrrecs. 

A partir d’avui i durant els propers dies, aquestes 153 persones que han estat designades per formar part de les meses electorals rebran personalment la notificació. La ciutadania que per algun motiu no pugui exercir la responsabilitat que se li ha designat haurà de presentar la reclamació corresponent a la Junta Electoral de Zona de Terrassa en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

A l’igual que en els darrers comicis electorals, Castellbisbal comptarà el proper 12 de maig amb tres col·legis electorals ubicats al poliesportiu de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, a la sala d’exposicions d’Els Costals i al centre cívic de Can Santeugini.

En aquesta ocasió, podran votar a Castellbisbal un total de 9.862 persones, 112 de les quals resideixen a l’estranger.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 13:06