Èxit de participació a la Setmana de la Gent Gran

Divendres, 1 de novembre de 2013 a les 12:42

El passat mes d’octubre, Castellbisbal va acollir la celebració de la Setmana de la Gent Gran que, enguany, s’ha completat amb la primera edició dels Jocs Esportius Sènior. La Setmana de la Gent Gran ha estat organitzada per l’Àrea de Benestar Social, en col·laboració amb les regidories de Cultura, Esports, Educació i Salut Pública.

Entre els actes que han tingut més seguiment, destaquen l’arrossada, l’excursió, el cinema i la sarsuela que va aconseguir omplir l’auditori d’Els Costals. I és que, després de molts anys de no programar espectacles d’aquest estil musical, les àrees de Benestar Social i de Cultura han treballat, conjuntament per poder programar la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra aquest 2013.

L’espectacle, a càrrec de la companyia + Sarsuela, va ser de gran qualitat musical i artística i va rebre el reconeixement del públic amb grans aplaudiments i elogis. També va ser molt ben valorada la pel·lícula de cinema El diario de Noah un film que va captivar els espectadors per la seva tendresa.

Les activitats de la Cinquena Setmana de la Gent Gran van començar el dia 7 d’octubre, però el tret de sortida oficial es va donar el dia 13, durant la ja tradicional arrossada. En aquest acte, la regidora de Benestar Social, Ana Belén Gallego, va fer un agraïment als presents per la seva dedicació “al nostre poble, a les respectives famílies i, en definitiva, a cadascú de nosaltres” i va afegir que “sense el vostre treball i la vostra experiència, ningú seríem el que som avui en dia". La regidora va explicar que la Setmana de la Gent Gran pretén “retornar a la gent gran del poble tot els que ells han aportat a la societat”.

 

Activitats diverses
L'excursió de la Gent Gran es va fer, enguany, al Parc Cultural de La Muntanya de Sal, a Cardona, on es va poder visitar l’interior d’aquesta peculiar muntanya, única al món. La sortida es va completar amb un esmorzar en el mateix Parc Cultural.

Les havaneres, a càrrec del Grup d’havaneres de la Gent Gran, la Melé de Petanca, organitzada pel Grup de Petanca de la Gent Gran o el Taller de Salsa han estat d’altres de les activitats que s’han realitzat durant tota aquesta Setmana que ha comptat també amb una xerrada a càrrec de l’escriptor Josep Maria Espinàs i una altra relacionada amb la salut i l’alimentació. La inauguració de l’exposició dels treballs fets pels alumnes dels tallers de l’Espai de la Plaça va reunir també un gran nombre de persones.

 

Jocs Esportius Sènior
Els dies 7 i 9 d’octubre es van celebrar els Primers Jocs Esportius Sènior. Els participants van gaudir amb la pràctica de diferents modalitats esportives, entre les quals van destacar, per la seva novetat, el tir amb arc o el pàdel. El tenis taula, la natació, la petanca o el joc de bitlles tradicional de Castellbisbal, la Ronda de Rei, també van tenir un espai en uns jocs que van ser un punt de trobada per competir, però, sobretot, per conviure i divertir-se.

Els guanyadors dels Jocs van rebre diversos premis. En categoria masculina, els tres primers classificats varen ser Manuel Soria, Nicolás Chamorro i Miguel Ortega i, pel què fa les dones, la primera classificada va ser Maria del Carmen Caballero, seguida d’Encarnación Fernández i Valentina Martín.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:35