Les empreses col·laboren amb la Festa Major

Dimecres, 28 d’agost de 2013

Cinc empreses del municipi han finançat el castell de focs artificials i l'aplicació de Festa Major per a mòbils i tauletes.

BASF Espanyola, Pulcra Chemicals, Contank, Parking Service i Clariant Ibérica han estat les empreses que han subvencionat algunes de les activitats de la Festa de l'Aigua i la Llum.

Clariant Ibérica, SA ha estat la patrocinadora de l'app de la Festa Major, una aplicació de software que s'ha creat per primera vegada i que ha facilitat que es pogués seguir tota la programació de la Festa Major, mitjançant dispositius de telèfons mòbils o tauletes. 

La resta d'empreses, BASF Española, Pulcra Chemicals, Contank i Parking Service, s'han fet càrrec del patrocini del castell de focs artificials que va servir per tancar la Festa Major d'enguany.

La regidora d'Activitats i Indústria, Conxi Llurba, s'ha mostrat satisfeta per aquesta col·laboració i considera que la posada en marxa de l'Oficina d'Atenció a l'Empresari "ha marcat un nou estil de relació amb les empreses" fins al punt que, segons Llurba, "en moltes ocasions són els mateixos empresaris els qui s'han ofert per col·laborar activament amb nosaltres". La voluntat de la regidora és continuar treballant en aquesta línia per matenir una estreta col·laboració entre el sector públic i el privat.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:23