Joves de l’Institut Castellbisbal decoren amb un mural el Banc d’Aliments

Dimecres, 12 de juny de 2019 a les 00:00

La iniciativa forma part del “Projecte Fènix”, un taller d’art que neix fruit de la col·laboració entre l’Institut Castellbisbal i la Regidoria de Joventut


Aquests dies, alumnes de l’Aula Oberta de l’Institut Castellbisbal han pintat un mural a les instal·lacions del Banc d’Aliments de Can Margarit i han aconseguit convertir l’espai, que fins ara era un barracó sense interès estètic, en un indret amb personalitat pròpia.

El dibuix del mural, que el mateix jovent ha batejat amb el nom de El jardí de Can Margarit, natura viva, pretén comunicar la vida a través dels colors que es troben a la natura, jugant amb la desproporció dels elements per donar-hi un toc de fantasia.

La iniciativa forma part del Projecte Fènix, un taller d’art que han posat en marxa l’Institut Castellbisbal i la Regidoria de Joventut, dirigit per la professora d’artteràpia, Susana Freije, i que consisteix en promoure, a l’aula, un procés creatiu que s’acaba materialitzant en una proposta artística.

El curs passat es va posar en marxa el projecte i, com a resultat, un grup de joves de l’Aula Oberta de l’institut van pintar una de les tanques que limita la finca de la masia de Can Margarit. Enguany, els nois i noies que han participat en la iniciativa són Maite Cabrera, Lambert Chalaux i José Antonio Poza, que han comptat amb la col·laboració dels companys Àlex Moreno i Èric López, que l’any passat ja es van implicar en el projecte.  

Darrera actualització: 23.10.2019 | 16:13

Vídeos