La Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró rep l’acreditació de Punt d’Informació Turística

Divendres, 22 de març de 2024

Amb aquest reconeixement l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai on rebre informació sobre l’oferta turística de Castellbisbal i de la comarca.


La Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró ha rebut per primera vegada el certificat acreditatiu de Punt d’Informació Turística del Vallès Occidental. Aquest és un reconeixement que atorga el Consell Comarcal, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix al Vallès Occidental i donar reconeixement a la tasca d’assessorament a les persones visitants que moltes de les institucions i establiments participants porten a terme.

Per obtenir el certificat, el personal de la biblioteca ha participat durant l’últim any en diverses sessions formatives i ha fet sortides de coneixement del territori.

“Ara comptem amb professionals adequadament formats que poden informar a la ciutadania de l’oferta turística de Castellbisbal i del seu voltant, a més d’assessorar i recomanar productes i serveis del territori”, destaca la regidora d’Educació, Sílvia Fernández.

L’acte de lliurament de les acreditacions de Punt d’Informació Turística va tenir lloc el passat 13 de març, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Juntament amb la Biblioteca Josep Mateu i Miró de Castellbisbal, la Masia de Can Campanyà i Cal Pupinet també van rebre l’acreditació de Punt d’Informació Turística del Vallès Occidental. 

A més, aquests dos restaurants del municipi van obtenir el certificat de turisme sostenible Biosphere que reconeix les bones pràctiques alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, que tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual ens trobem. 

Enguany, un total de 36 empreses i entitats del Vallès Occidental han obtingut la certificació de turisme sostenible Biosphere i 27 s’han acreditat com a Punts d’Informació Turística.

Darrera actualització: 22.03.2024 | 12:10