La Policia Local decomissa més d’un quilo d’haixix durant un control de seguretat

Dimecres, 28 de febrer de 2024

L’actuació policial va tenir lloc la matinada de dilluns, durant una inspecció rutinària d’un vehicle, el conductor del qual ha estat detingut per un delicte contra la salut pública.  


Aquesta setmana, la Policia Local de Castellbisbal ha realitzat un important decomís d’haixix. Els agents han requisat un quilo i 300 grams de la substància durant un dels controls de seguretat que es fan a les urbanitzacions i punts claus del municipi.

L’actuació policial va tenir lloc la matinada de dilluns, a la rotonda del costat del cementiri. Un cotxe patrulla va aturar un vehicle per inspeccionar-lo i en l’escorcoll van trobar les peces d’haixix.

El conductor del vehicle ha estat detingut i posat a disposició judicial per un delicte contra la salut pública, a més de ser denunciat per donar positiu per alcoholèmia. 

Segons declaracions del regidor de Seguretat Ciutadana, Luís Luque:

“l'Ajuntament continuarà reforçant la vigilància a les urbanitzacions i punt claus del territori amb l'objectiu de millorar la seguretat ciutadana del municipi”. En aquest sentit, Luque recorda que “la col·laboració ciutadana és molt important”, motiu pel qual demana que “en cas que s’observi qualsevol signe o fet que sembli anòmal o susceptible de delicte es contacti amb la Policia Local per informar-ne”. 

Els avisos a la Policia Local es poden fer trucant qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora al telèfon 93 772 11 88. A més, l’Ajuntament també disposa de l’aplicació mòbil de seguretat ciutadana BeeSafe que permet passar avisos a la Policia Local en només 15 segons i sense necessitat de trucada de veu.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 14:22