L’Ajuntament convoca una plaça de gestor/a de continguts digitals en pràctiques

Divendres, 26 de gener de 2024

La convocatòria està adreça a joves entre 16 i 29 anys a través d’un programa de foment de l’ocupació del jovent, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.L’Ajuntament de Castellbisbal ha posat en marxa aquests dies una convocatòria de Foment de l’ocupació de persones joves. Joves en pràctiques (SOC-Foment pràctiques). La iniciativa permetrà la contractació d’una persona jove amb estudis superiors per treballar durant un any al Servei de Comunicació municipal fent tasques de gestió de continguts digitals.  

El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), compta amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus i segons destaca la regidora d’Ocupació, Clàudia Cano:

“vol facilitar una primera experiència laboral al jovent amb formació, contribuint a millorar la seva ocupabilitat i oferint-los l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats en un entorn professional”. 

El contracte, amb una durada d'un any, es realitzarà en la modalitat d'obtenció de pràctica professional i està previst que comenci a mitjans del mes de febrer, després d'un procés selectiu de les persones interessades que participin en la convocatòria.

El perfil professional convocat és el de gestor/a de continguts digitals, amb estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat o estudis universitaris afins. Tenir entre 16 i 29 anys, ser beneficiari del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estar inscrit al SOC com a demandants d'ocupació i acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau superior relacionada amb el perfil professional convocat són alguns dels requisits per poder participar en la convocatòria.

La data límit per a les inscripcions és el 2 de febrer de 2024 i es poden formalitzar actualment accedint a l’oferta número 354574 publicada a la Xarxa Xaloc. Posteriorment, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones candidates que compleixin els requisits per a una posterior entrevista i selecció.

Darrera actualització: 26.01.2024 | 11:46