L’alcalde Joan Playà decreta el nomenament de les regidores i regidors de l’equip de govern

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 00:00

Al juliol es celebrarà un ple extraordinari per aprovar la resta de càrrecs del cartipàs municipal, així com el règim de dedicació i les retribucions dels representants del consistori.

L’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà (AC), acaba de signar el decret pel qual s’aprova la composició del nou cartipàs municipal per al mandat 2019-2023. Al document s’estableixen les delegacions als regidors que conformen el nou equip de govern, amb el nomenament dels tinents d’alcalde i els membres de la Junta de Govern.

Segons recull el decret del nou cartipàs municipal, l’equip de govern estarà format per les sis regidores i regidors d’Alternativa i la regidora de Junts per Castellbisbal, Gemma Margarit.

Distribució de regidories

Pel que fa la distribució de les àrees de govern, l’alcalde, Joan Playà, es farà càrrec de Serveis Econòmics, Gestió de govern i Comunicació i Transparència. La resta d’àrees ha quedat definida de la següent manera:

  • Susanna Solé (AC): 1a tinent d’alcalde i regidora d’Esports i Cultura
  • Melani Solís (AC): 2a tinent d’alcalde i regidora de Serveis a les persones (Joventut, Igualtat, Gent Gran i Benestar Social). També és la regidora delegada d’Educació, Participació Ciutadana i Cooperació i Desenvolupament, àrees que a partir de l’1 de setembre passaran a ser competència de la regidora Anna Obradors.
  • Joaquim Sardà (AC): 3r tinent d’alcalde i regidor de Patrimoni Urbà, Mobilitat i Serveis Generals.
  • Glòria Martínez Fernández (AC): 4a tinent d’alcalde i regidora de Serveis Centrals, Seguretat Ciutadana i Medi Ambient i Sostenibilitat.
  • Anna Obradors (AC): regidora d’Educació, Participació Ciutadana i Cooperació i Desenvolupament.
  • Gemma Margarit (JxC): 5a tinent d’alcalde i regidora de Sanitat, Salut Pública i Consum i de Promoció Econòmica.

Properament, durant el mes de juliol, es celebrarà un Ple municipal extraordinari per aprovar la resta del cartipàs municipal, així com el règim de dedicació dels càrrecs electes i les retribucions dels representants del consistori, informació que es podrà consultar al Portal de Transparència del web municipal, a partir de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Darrera actualització: 26.06.2019 | 15:15