L’equip de govern convida l’oposició a participar en la confecció del pressupost municipal per al 2020

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 12:00

Aquesta proposta es va fer en la Junta de Portaveus de setembre, en la qual també es va facilitar, a tots els grups polítics, el segon dels estudis previs necessaris per avançar en la construcció del centre de serveis per a la gent gran.

L’equip de govern convida tots els grups polítics amb representació al consistori a participar en la redacció i confecció dels pressupostos municipals per a l’any que ve aportant aquelles propostes que considerin que poden millorar els serveis, els equipaments i, en definitiva, la qualitat de vida de la ciutadania. Aquesta proposta es va fer en el decurs de la Junta de Portaveus que es va celebrar el 18 de setembre i els pressupostos es debatran en el Ple de novembre.

Fou també en aquesta reunió, quan l’equip de govern va facilitar a tots els grups, el segon estudi previ necessari per a la construcció del futur centre de serveis per a la gent gran; es tracta de l’estudi funcional i de viabilitat econòmica que és imprescindible per avançar en el projecte. El contingut d’aquest estudi es presentarà, oficialment, durant les primeres setmanes d’octubre.

A la Junta de Portaveus de setembre també s’hi va presentar per consensuar una moció que es presentarà en el Ple d’aquest vespre en relació amb la lluita contra la pobresa energètica i de resposta a l’exigència d’Endesa perquè les administracions, entre elles l’Ajuntament de Castellbisbal, els paguin el 50 % del deute acumulat de les famílies en situació de vulnerabilitat sota l’amenaça de tallar-los el subministrament en cas de no fer-ho.

Respecte als subministraments, també es va parlar de la proposta de l’equip de Govern que Castellbisbal entri a formar part de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública: un ens que té per objectiu la difusió i promoció de la gestió íntegrament pública de l’aigua així com donar suport als municipis que vulguin encaminar-s’hi.

Finalment, es va informar que, properament, es tornarà a convocar un concurs per adjudicar el servei de bar del centre cívic de Can Santeugini que, des d’aquest mes d’agost, està tancat després que l’empresa adjudicatària ha finalitzat el contracte que tenia amb l’Ajuntament. Per finalitzar, es van tractar i debatre els diferents temes que van aportar cada un dels grups polítics municipals.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 12:28