L’equip de la Síndica de Greuges visitarà Castellbisbal el proper 10 d’octubre

Dimecres, 4 d'octubre de 2023 a les 00:00

L’objectiu d’aquestes visites és escoltar les persones i entitats que vulguin fer-hi consultes o exposar les seves inquietuds en relació a la protecció dels seus drets davant les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general.


L’equip de la Síndica de Greuges de Catalunya atendrà el dimarts de la setmana vinent, 10 d’octubre, a la ciutadania que vulgui fer consultes o presentar queixes contra les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas.

Les visites presencials es faran a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch (plaça de l’Església, 2) i les persones que vulguin també podran ser ateses de manera telemàtica, ja sigui per telèfon o mitjançant una videoconferència. En qualsevol cas, cal concertar prèviament l’entrevista enviant un correu electrònic a citaprevia@sindic.cat, a través del web https://visita.sindic.cat o bé trucant al telèfon gratuït 900 124 124.

La presència de l’equip de la Síndica de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni que la institució té signat amb l’Ajuntament amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip assessor de la Síndica de Greuges visita periòdicament el nostre municipi per atendre la població que vulgui fer consultes o presentar queixes.

La darrera visita de l’equip de la Síndica de Greuges a Castellbisbal va ser el passat 9 de març.

Darrera actualització: 05.10.2023 | 09:37