L’equip de la Síndica de Greuges visitarà Castellbisbal el proper 21 de març

Dilluns, 11 de març de 2024

L’objectiu d’aquestes visites és escoltar les persones i entitats que vulguin fer-hi consultes o exposar les seves inquietuds en relació a la protecció dels seus drets davant les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general.


L’equip de la Síndica de Greuges de Catalunya atendrà el dijous, 21 de març, a la ciutadania que vulgui fer consultes o presentar queixes contra les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas.

Les visites presencials es faran a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch (plaça de l’Església, 2) i les persones que vulguin també podran ser ateses de manera telemàtica, ja sigui per telèfon o mitjançant una videoconferència. En qualsevol cas, cal concertar prèviament l’entrevista enviant un correu electrònic a citaprevia@sindic.cat, a través del web https://visita.sindic.cat o bé trucant al telèfon gratuït 900 124 124.

La presència de l’equip de la Síndica de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni que la institució té signat amb l’Ajuntament amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip assessor de la Síndica de Greuges visita periòdicament el nostre municipi per atendre la població que vulgui fer consultes o presentar queixes.

La darrera visita de l’equip de la Síndica de Greuges a Castellbisbal va ser el passat 10 d’octubre. 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 11:36