L’equip del síndic de greuges ha atès nou persones en la visita a Castellbisbal que ha fet aquest matí

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 15:42

En total, s’han presentat set queixes i s’han fet dues consultes de temàtiques tan diverses com el consum d’aigua i llum o qüestions mediambientals, urbanístiques i relatives al pagament d’impostos.


L’equip del síndic de greuges ha estat, aquest matí, a Castellbisbal i ha rebut nou veïns i veïnes del poble que li han plantejat un total de set queixes i dues consultes. Pel que fa a les queixes, dues es referien a qüestions en què l’Ajuntament hi està implicat.

Les altres reclamacions i consultes han estat referides al consum energètic i al pagament d’impostos, però també s’han abordat aspectes urbanístics i mediambientals. Seguint el procediment habitual, ara, el síndic farà els tràmits necessaris per aclarir els fets que se li han exposat i poder resoldre o obtenir aclariments de totes les incidències presentades per la ciutadania.

Conveni amb el síndic
La visita del síndic s’emmarca en el conveni que l’Ajuntament va signar amb aquest organisme al 2017 i segons el qual, entre d’altres qüestions, hi ha el compromís que l’equip del síndic es desplaci a Castellbisbal per oferir atenció a la ciutadania, dos cops a l’any.

Per a l’equip de govern, és una manera de reforçar el compromís amb els veïns i veïnes del poble facilitant-los que puguin adreçar-se al síndic i plantejar totes les qüestions amb què estan disconformes i també aquelles que fan referència a l’administració local. L’alcalde, Joan Playà, considera

que la fiscalització per part del síndic no és una intromissió, sinó, tot al contrari, una eina que permet millorar la gestió municipal i el servei ofert.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 15:49