L’equip del Síndic de Greuges visitarà Castellbisbal el proper 19 de febrer

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

Les persones que vulguin una entrevista han de concertar la cita trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat


L’equip d’assessors del Síndic de Greuges atendrà el proper 19 de febrer a totes les persones del municipi que vulguin fer consultes i presentar queixes contra les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas.

Les visites, que tindran lloc de 10.00 a 13.00 hores a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch (Plaça de l’Església, 2), s’han de concertar prèviament a través del telèfon gratuït 900 124 124 o mitjançant el correu electrònic sindic@sindic.cat

La presència de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni que va signar amb l’Ajuntament l’octubre de 2017 amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, els assessors del Síndic fan dos desplaçaments anuals al municipi on atenen personalment la població.

Sobre el Síndic de Greuges

La missió del Síndic de Greuges de Catalunya és garantir el dret de totes les persones a una bona administració, per això amb independència i objectivitat, atén les queixes i les consultes de qualsevol persona o col·lectiu, i fa recomanacions a les administracions i empreses d’interès públic quan aquestes vulneren els drets i les llibertats de les persones.

Els àmbits d’actuació del Síndic de Greuges inclouen molts tipus de drets, entre els quals hi ha els relacionats amb la sanitat, l’educació, la pobresa, la gent gran, la immigració, el consum, els sorolls i el medi ambient, entre d’altres.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 14:32