L’Escola Municipal de Música participa en un intercanvi amb alumnat de la Gran Bretanya

Divendres, 15 de març de 2024

L’orquestra de guitarres ha viatjat a les localitats angleses de Wellingborough i Wollaston on ha participat en un parell de concerts oferint un repertori que incloïa algunes peces tradicionals catalanes.


Una desena de membres de l’orquestra de guitarres de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch ha viatjat a la Gran Bretanya per participar en un intercanvi amb la Tarrega Ensemble de la Northamptonshire Music and Performing Arts Trust.

Durant l’estada, que va tenir lloc del 8 al 12 de febrer, l’alumnat de Castellbisbal va compartir jornades d’assaig amb l’escola amfitriona i va actuar en dos concerts, un dels quals formava part del festival Guitar Stravaganza, que va comptar amb més d’un centenar de músics dalt de l’escenari i unes 600 persones de públic.

Precisament, en aquest concert, la formació de guitarres dirigida pels professors Roser Sangrà i Daniel Turró, va oferir un repertori especialment preparat per a l’ocasió, que incloïa dues peces tradicionals catalanes: El noi de la mare i La filadora.

Fruit d’aquest intercanvi musical entre l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch i la Northamptonshire Music and Performing Arts Trust està previst que la Tarrega Ensemble vingui properament de visita a Castellbisbal.

Darrera actualització: 15.03.2024 | 14:05