L’Illa Esportiva posa en marxa una app d'entrenaments personalitzats per als usuaris de la sala de cardiofitnes

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 10:45

La nova aplicació per a mòbils no substitueix la relació amb els monitors sinó que fomenta un nou tipus de relació amb ells.

L'Illa Esportiva compta amb una nova eina per als usuaris de la sala de cardiofitnes: una nova aplicació per a mòbils per gestionar el programa d’entrenaments. Es tracta d'una app que no substitueix els monitors sinó que fomenta un nou tipus de relació amb ells.

Com funciona?
Per utilitzar-la, cal donar-s’hi d’alta i introduir-hi unes dades personals bàsiques així com els objectius que es persegueixen amb la pràctica esportiva. Posteriorment, es mantindrà una entrevista amb el monitor de cardiofitnes, que elaborarà la rutina d’exercicis més adequada per a cada persona.

L’aplicació permet que l’usuari tingui el programa d’entrenament sempre disponible i ofereix la possibilitat de modificar els exercicis a mesura que s’assoleixin els reptes plantejats.

Altres utilitats
A més, els monitors comptaran amb una bàscula de bioimpedància amb la qual podran controlar, a part del pes corporal, paràmetres com la massa muscular o el greix del teixit adipós: unes dades que també estaran vinculades a l’app.

L’aplicació compta amb moltes altres funcionalitats que s’aniran implantant de forma progressiva.

Descarregueu-vos l'aplicació fent clic aquí (només per a dispositius mòbils).

Darrera actualització: 21.12.2018 | 12:10