Lliurats els premis als millors treballs de recerca de l’alumnat de batxillerat

Dilluns, 25 de març de 2024

Èric Delgado, Berta Ribas i Alba Rodríguez han guanyat les beques que atorga l’Ajuntament com a reconeixement a la dedicació i l’esforç i per promoure la recerca sobre el municipi.


Les beques als millors treballs de recerca que atorga l’Ajuntament a través de la Regidora de Joventut entre l’alumnat de segon de batxillerat de l’Institut Castellbisbal ja tenen guanyadors.

Èric Delgado amb el treball L’era de l’escolta a l’Institut Castellbisbal s’ha endut la beca local, valorada en 600 euros. Les dues altres categories, valorades en 450 euros cadascuna, han estat per Berta Ribas, que amb l’estudi La lesió del lligament creuat anterior ha guanyat en la modalitat científic-tècnic; i per a Alba Rodríguez, que s’emporta la beca al millor treball social-humanístic-artístic amb el treball De la diversió a l’addicció: el perillós cercle del consum de drogues.

L’acte de lliurament de les beques als millors treballs de recerca va tenir lloc dimecres passat, 20 de març, a l’Espai Montserrat Roig d’Els Costals. Durant la cerimònia, que va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, M. Dolors Conde, i de la regidora de Joventut, Sílvia Fernández, també es va lliurar un premi especial a Abril Torres per haver fet el millor cartell divulgatiu del seu treball de recerca, titulat Les dones a la política catalana: realment un canvi?

Tot l’alumnat matriculat a l’Institut Castellbisbal que hagi elaborat el treball de recerca a segon de batxillerat i que l’hagi aprovat amb una nota igual o superior a 8 punts pot optar a les beques. Uns premis que són un reconeixement a la dedicació que l’alumnat de batxillerat realitza en l’elaboració dels seus treballs de recerca i especialment a aquells estudis centrats en temàtiques referents al municipi de Castellbisbal.

Darrera actualització: 25.03.2024 | 13:24