L’oficina del Síndic de Greuges visita Castellbisbal

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat


L’oficina del Síndic de Greuges tornarà a visitar Castellbisbal el proper 12 de febrer. Aquell dia, l’equip d’assessors del Síndic atendrà personalment la població del municipi que vulgui fer consultes i presentar queixes contra les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas.

Les visites, que tindran lloc de 09.00 a 13.00 hores a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch (Plaça de l’Església, 2), s’han de concertar prèviament a través del telèfon gratuït 900 124 124 o mitjançant el correu electrònic sindic@sindic.cat

La presència de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni signat amb l’Ajuntament  amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, els assessors del Síndic fan dos desplaçaments anuals al municipi on atenen personalment la població.

Sobre el Síndic de Greuges

La missió del Síndic de Greuges de Catalunya és garantir el dret de totes les persones a una bona administració, per això amb independència i objectivitat, atén les queixes i les consultes de qualsevol persona o col·lectiu, i fa recomanacions a les administracions i empreses d’interès públic quan aquestes vulneren els drets i les llibertats de les persones.

Els àmbits d’actuació del Síndic de Greuges inclouen molts tipus de drets, entre els quals hi ha els relacionats amb la sanitat, l’educació, la pobresa, la gent gran, la immigració, el consum, els sorolls i el medi ambient, entre d’altres.

Darrera actualització: 05.02.2020 | 08:13