Més de mig miler de persones participen a la XIII Cursa contra la violència de gènere

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 00:00

Totes les persones que han participat a la marxa han fet un donatiu, en concepte d’inscripció, que ha permès recaptar 2.900 euros que es destinaran, íntegrament, a la Fundació AGI.


Castellbisbal ha celebrat aquest diumenge la XIII de la Cursa Caminada contra la violència de gènere, que s’emmarca dins del programa d’activitats de les Jornades Hi tenim dret!. Un total de 580 persones s’han sumat a la cita i s’han solidaritzat amb les víctimes de la violència masclista fent un recorregut, caminant o corrent, d’uns dos quilòmetres pels carrers del nucli urbà.

Enguany, s’han recaptat 2.900 euros amb les inscripcions a la cursa que es destinaran, íntegrament, a la Fundació Assistència i Gestió Integral (AGI) que treballa en la prevenció i intervenció en l’àmbit d’igualtat i atenció a les dones i amb col·lectius i persones vulnerables o en risc d’exclusió.

Coincidint amb la cursa, al llarg de tot el matí centenars de persones es van donar cita al parc de Folch i Torres, on es van programar activitats especials. Hi havia tallers, jocs infantils, tastets esportius i fins i tot una masterclass de dansa, tot amenitzat per Santa Marta DJ. 

“L’ambient esportiu i familiar va ser el protagonista d’una jornada en què tothom, grans i petits, ens mobilitzem per dir no a la violència de gènere”, destaca la regidora de Polítiques d’Equitat, M. Isabel Méndez, que també recorda que “la trobada no hauria estat possible sense la tasca de totes les persones voluntàries que s’han sumat a la iniciativa”. 

La XIII Cursa Caminada contra la violència de gènere ha comptat amb la col·laboració de: Club Esportiu Mindundis Team, Castellbisbal Dones Actives (CADA), Club Bàsquet Castellbisbal, Protecció Civil, Gros Mercat, l’AFA de l’Escola Benviure i un equip de jovent voluntari de l’Institut Castellbisbal.

Darrera actualització: 27.11.2023 | 14:27