El Ple de l'Ajuntament aprova donar suport a la consulta del 9N

Dimecres, 24 de setembre de 2014 a les 11:12

Amb l’aprovació de la moció, l’Ajuntament es compromet a facilitar tots els recursos i les eines necessàries per fer possible la consulta, fent una crida a la participació.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha aprovat, en el marc d’un ple extraordinari urgent celebrat aquest dilluns, 22 de setembre, la moció de suport a la consulta del 9 de Novembre promoguda aquesta setmana per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en consistoris d’arreu del territori.

La proposta, ha rebut els vots favorables de CiU i Alternativa per Castellbisbal i el vot en contra del PP. El PSC es va abstenir.

La moció, que duu per títol Suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya el 9 de novembre de 2014, va ser portada al ple a petició del grup municipal de Convergència i Unió, que també ha estat el que va formalitzar la petició especifica de celebrar una convocatòria urgent per debatre-la. Entre altres aspectes, el text reitera “el compromís de l’Ajuntament amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per a fer-la possible, fent una crida a la participació”.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 13:11