L’Ajuntament presenta una moció en resposta a la sentència del procés

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 10:00

El document, que demana l’amnistia per a les persones condemnades i defensa el dret d’autodeterminació, es debatrà durant un ple extraordinari convocat per aquest dijous a les 8.30 del matí


L’Ajuntament de Castellbisbal celebrarà aquest dijous, a les 8.30 hores, un ple extraordinari on es debatrà una moció, a proposta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), de resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre els fets de l’1 d’Octubre.

En el següent enllaç podeu llegir el text íntegre de la moció que es sotmetrà a votació, en què es demana l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i es defensa el dret d’autodeterminació.

La decisió d’incorporar, amb urgència, l’aprovació d’aquesta moció al ple extraordinari de dijous es va acordar ahir, durant la reunió que va convocar l’equip de govern amb els grups polítics municipals, un cop va conèixer la sentència del procés. Els portaveus de tots els partits van assistir a la trobada, a excepció de Ciutadans.

Durant la sessió plenària d’aquest dijous també es farà el sorteig públic per designar els membres de les meses electorals per a les eleccions generals del proper 10 de novembre.

Darrera actualització: 15.10.2019 | 14:03