Nova edició del Concurs d’Aparadors de Castellbisbal

Dimecres, 13 de març de 2024

Enguany són cinc els establiments comercials del municipi que participen en la iniciativa, impulsada pel Programa de Formació i Inserció (PFI) de l’Institut Castellbisbal.


Aquesta setmana s’ha obert el termini per participar en una nova edició, la vuitena, del Concurs d’Aparadors de Castellbisbal que impulsa el Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic de l’Institut Castellbisbal.

Fins al proper  2 d’abril les persones que vulguin podran visitar els establiments comercials del municipi que s’han sumat a la iniciativa i votar pels aparadors que més els agradin. 

Enguany, com a novetat, l’alumnat del PFI farà visites guiades pels comerços participants el proper dilluns, 18 de març. Durant tot el matí tindran una paradeta al mercat setmanal, amb xocolata calenta, on rebran a totes les persones interessades en fer les visites. Per grups, les acompanyaran a veure els aparadors i els explicaran, de primera mà, com ha estat el procés creatiu de cadascuna de les propostes. 

En total, són cinc els locals que participen en aquesta edició del concurs: Carns de Qualitat Castellbisbal (Pi i Margall, 6), Instalaciones Margor (Major, 78), Loteries Castellbisbal (av. Gaudí, 5), Mapfre (pl. De l’Església, 7) i Caprabo (Esperanto, 7).

L’objectiu del Concurs d’Aparadors de Castellbisbal és aconseguir que l’alumnat del PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic, a més d’assolir els coneixements teòrics a l’aula, assumeixi el repte de posar-los a la pràctica. Per això, al llarg del curs, l’alumnat ha treballat en el projecte. Primer, rebent formació sobre aparadorisme i, després, dissenyant i muntant els aparadors de les botigues del municipi que han volgut participar en el concurs.

Els aparadors guanyadors de l’edició d’enguany es donaran a conèixer el proper 17 d’abril durant una gala de lliurament de premis que tindrà lloc a les 20.00 hores a l’auditori d’Els Costals.

Darrera actualització: 13.03.2024 | 14:40