Nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals

Dilluns, 10 de setembre de 2018 a les 00:00

S’inicia el 26 de setembre, amb deu sessions gratuïtes de suport psicològic per a les persones cuidadores


L’Ajuntament de Castellbisbal, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, posa en marxa aquest mes de setembre una nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. Es tracta de deu sessions gratuïtes, d'una hora i mitja de durada, durant les quals es disposa de l'ajut d'un psicòleg.

El GSAM és un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

Les persones que hi participin s'han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidador/a amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella. El GSAM no és un curs de formació, però les persones inscrites s'han de comprometre a assistir a totes les sessions.

La data d'inici serà el 26 de setembre i les sessions es faran a l’Espai de la Plaça els dimecres, de 18.30 a 20.00 hores.

Inscripcions

Les persones interessades a participar es poden inscriure gratuïtament a Can Margarit (tel. 93 772 00 55) o enviant un correu electrònic a serveis.socials@castellbisbal.cat

Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:35