Obertes les inscripcions per a la Rua de Carnestoltes

Dijous, 13 de febrer de 2020 a les 12:00

Fins al 20 de febrer, romanen obertes les inscripcions per participar en el concurs de la Rua de Carnestoltes en què es premiarà, la millor disfressa, la millor comparsa i el millor espectacle.


Les inscripcions poden fer-se presencialment a les oficines del Departament de Cultura, per telèfon (93 772 38 83) o telemàticament mitjançant aquest tràmit del web municipal. En tots els casos, caldrà emplenar la Butlleta d'inscripció i el document de Consells i instruccions de seguretat  per part d'un representant de la comparsa que ha de ser  major d'edat.

En cas que calgui usar música en l'espectacle final de La Bassa, les comparses hauran d'aportar-la en format .mp3 o en un CD que, en tot cas, s'haurà de lliurar abans del divendres 21 de febrer, a les 12.00 hores, seguint uns criteris concretsA més, caldrà que un representant de la comparsa passi per Els Costals per recollir el confeti per llençar durant la Rua.

Estar inscrit a la Rua és imprescindible per optar als premis.

Premis
Com sempre, es lliuraran premis a la millor comparsa, a la millor disfressa i al millor espectacle. En tots tres casos, es regalarà un lot de productes de comerç local, però mentre que el primer estarà valorat en 300 euros; els altres dos tenen un valor de 150 euros cadascun. També com és habitual, entre les comparses no guanyadores es sortejarà un lot de productes de Cal Quinto. 

Requisits de les comparses
Per inscriure's al concurs de disfresses, cal formar part d'una comparsa que ha d'estar formada, com a mínim, per 8 persones. Les colles que portin vehicle han de complir els requisits de dimensions establerts a les bases de la convocatòria i no poden sobrepassar els 2,5 metres d'amplada i els 3,5 metres d'alçada.

Es perdrà el dret a rebre qualsevol premi si, durant la rua, se n'incompleixen les normes, s'ignoren les indicacions dels organitzadors o es realitzen accions que pertorbin el desenvolupament de la cercavila o es facin actes incívis, violents o ofensius (tant pel públic com per la resta de comparses).

Jurat
Seguint la tònica dels darrers anys, a més del jurat popular hi haurà un jurat de professionals i d'entitats que emetrà també el seu veredicte. La suma dels vots d'ambdós jurats donarà els noms dels guanyadors que s'anunciaran durant la setmana posterior al Carnestoltes a través de la pàgina web de l'Ajuntament i de les xarxes socials municipals.

Darrera actualització: 13.02.2020 | 12:57