Prop d’una vintena d’entitats participen en l’acte institucional de la Diada

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 00:00

Abans de començar l’acte es va fer un minut de silenci en record de les víctimes del terratrèmol que ha sacsejat el Marroc i com a mostra de solidaritat amb la comunitat marroquina.
 

L’Ajuntament de Castellbisbal va celebrar ahir dilluns, 11 de setembre, l’acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, que enguany ha comptat amb la participació de prop d’una vintena d’entitats i associacions que han fet la tradicional ofrena floral davant del monument 1714, en homenatge a les persones defensores de Catalunya.

Abans de començar l’acte, es va guardar un minut de silenci en record de les víctimes del terratrèmol que ha sacsejat el Marroc. Amb aquest gest simbòlic, es va voler traslladar el condol, suport, estima i solidaritat del poble de Castellbisbal amb la comunitat marroquina.

A continuació, es fa va fer la tradicional hissada de bandera per part de la Policia Local i el públic assistent, més d’un centenar de persones, va entonar el Cant de la Senyera. Posteriorment, el cor Ja Ho Tenim va interpretar el Cant dels Ocells i es va procedir a fer l'ofrena floral. L’acte es va cloure, com ja és costum, cantant Els Segadors.

La cita, un any més, ha comptat amb la participació del pianista Marcos Fernández i del director de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, Daniel Turró.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 13:09