Restablert el sentit de circulació de vehicles als carrers de Sant Mateu i de Santiago Rusiñol

Dilluns, 4 de març de 2024

La circulació al carrer de Pi i Margall també es restableix en part, gràcies a l’obertura parcial de l’espai en obres de la cruïlla amb el carrer de l’Estació. 


Aquesta setmana s’obre parcialment a la circulació de vehicles l’espai en obres de la cruïlla del carrer de Pi i Margall amb el carrer de l’Estació. Aquesta mesura facilitarà la mobilitat rodada a la zona, donat que també es restableix el sentit de circulació de vehicles als carrers de Sant Mateu, de Santiago Rusiñol i parcialment al carrer de Pi i Margall.

Al carrer de Sant Mateu, s’ha eliminat la doble circulació per obres entre el Museu de la Pagesia i el carrer de Sant Lluc, de manera que el carrer torna a ser de sentit únic en direcció al carrer de Pi i Margall.

Pel que fa al carrer de Santiago Rusiñol, també s’elimina el canvi de direcció per obres i el sentit de circulació torna a ser, des del carrer de l’Estació, en direcció al carrer de Sant Mateu.

Finalment, la circulació al carrer de Pi i Margall es restableix parcialment. En concret, s’ha eliminat la doble circulació per obres entre el Museu de la Pagesia i el carrer de l’Estació i recupera el sentit únic en direcció al carrer de l’Estació. 

Millores als carrers del nucli urbà

La reforma del carrer de Pi i Margall forma part de les obres de millora que s’estan duent a terme a diversos carrers del nucli urbà. Els treballs van començar a finals d’agost i encara estan en marxa. 

Amb motiu de les obres es va tallar el tram del carrer de Pi i Margall que va entre el carrer de l’Estació i la plaça de Catalunya, un fet que va implicar canvis de circulació als carrers adjacents, alguns dels quals són els que recuperen ara el seu estat de circulació original.

Darrera actualització: 4.03.2024 | 13:49