Torna el MONEO, els tallers gratuïts per a famílies amb fills i filles preadolescents

Divendres, 26 d’abril de 2024

Ja es poden formalitzar les inscripcions als tallers, on s’abordaran entre d’altres, qüestions com ara el canvi que suposa passar de l’escola a l’institut, com millorar la comunicació familiar o com resoldre conflictes.


Aquests dies s’han obert les inscripcions als tallers per a pares i mares amb fills i filles d’entre 9 i 13 anys del programa MONEO que impulsa la regidoria de Serveis Socials. L’objectiu d’aquests tallers és orientar i donar suport a l'entorn familiar com a factor clau en la prevenció del consum de drogues, l'ús excessiu de pantalles i altres conductes problemàtiques en la infància i adolescència. També s’aborden qüestions com el canvi que comporta passar de l’escola a l’institut i com millorar la comunicació familiar.

Els tallers es desenvoluparan en quatre sessions, cada tarda dels dijous, del 16 de maig al 6 de juny. Les trobades tindran lloc a la Biblioteca Josep Mateu i Miró, de 17.00 a 18.30 hores.

La formació anirà a càrrec del psicòleg especialista en prevenció de conductes potencialment addictives Enric Marcos amb una àmplia i destacada experiència en la matèria i una gran trajectòria professional en l’acompanyament de familiars amb adolescents. Si bé hi ha un temari prefixat, els continguts a tractar es definiran en funció de les preocupacions i necessitats de les famílies participants.

Les inscripcions als tallers estan obertes fins al 13 de maig de 2024, i es poden realitzar omplint el formulari que trobareu a www.castellbisbal.cat/tallersfamilies

Darrera actualització: 2.05.2024 | 14:47