Tornen les activitats de la Jugatecambiental al Parc de l’Ermita

Divendres, 1 de març de 2024

Aquesta edició compta amb nous tallers i activitats relacionades amb les energies renovables i la biodiversitat i amb un espai de jocs que s’ha equipat amb nous jocs de gran format.


El Parc de l’Ermita torna a acollir la Jugatecambiental, un espai educatiu organitzat de forma conjunta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Castellbisbal, on les famílies amb nens i nenes de totes les edats poden conèixer valors com la sostenibilitat i la cura del medi ambient i la natura a través del joc i l’experimentació.
 
Aquest diumenge al matí s’inicia la temporada de primavera, que ofereix nous tallers i activitats relacionades amb les energies renovables, la biodiversitat o l’aigua. La primera proposta és un taller sobre verdures de temporada i consum de proximitat on s’acabarà elaborant un calendari del pagès.
 
Fins al mes de juny hi haurà activitats de tot tipus, des de tallers sobre com estalviar energia, reduir els residus i sobre els ecosistemes i la biodiversitat del parc, fins a itineraris guiats per descobrir l’entorn. En el marc de la Jugatecamabiental se celebraran també algunes dates assenyalades com el Dia de les Papallones.
 
 
La Jugatecambiental també compta amb una programació durant la temporada de tardor, a partir de mitjans de setembre. Les activitats són gratuïtes i es fan cada diumenge, de 12.00 a 13.00 hores. A més, s’habilita un espai de jocs, que té un horari més ampli i està obert d’11.30 a 13.30 hores. Aquesta temporada aquest espai s’ha equipat amb nous jocs de gran format.
Darrera actualització: 2.03.2024 | 12:39