Una bicifesta centra els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat a Castellbisbal

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 00:00

Una caminada nocturna, un taller de supervivència al bosc i una sessió d’assessorament per a la reparació i manteniment de les bicicletes completen la programació.

L’Ajuntament de Castellbisbal s’ha adherit un any més als actes amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebren del 16 al 22 de setembre i que enguany té com a temàtica l’eficiència energètica i el lema “Combina i mou-te”. 

Segons la regidora de Medi Ambient, Anna Sardà,

“Castellbisbal se suma a aquesta cita amb el propòsit de fomentar bons hàbits i promoure el respecte pel medi ambient en l’àmbit del transport i la mobilitat quotidiana”.

Un taller d’assessorament per a la reparació i manteniment de bicicletes, dissabte passat, va ser el tret de sortida de la Setmana Europea de la Mobilitat a Castellbisbal, que ha tingut com un dels actes centrals la Bicifesta que vam celebrar diumenge, 17 de setembre.

Prop de mig centenar de persones, la majoria famílies amb infants, van participar en la iniciativa, que va començar amb una pedalada popular que va recorre el poble des del parc de Folch i Torres fins al parc de l’Ermita. Allà va continuar la festa amb l’espectacle “Contes en patinet” i els jocs de la Jugatecambiental.

Els actes amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat continuen aquests dies, amb una caminada nocturna familiar i un taller de supervivència al bosc que tindran lloc la nit de demà divendres, 22 de setembre. La sortida serà a les 19.00 hores des de Can Margarit i es farà un recorregut d’uns vuit quilòmetres que passarà per la serra de Can Galí i el Racó del Pòtol.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 14:58