Us presentem el cartell de Festa Major!

Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 20:25

Enguany, la imatge de Festa Major està inspirada en el fanal de la Plaça de l’Església coincidint amb el 65è aniversari de la seva instal·lació.

El cartell s’ha presentat aquest vespre a la Coordinadora d’entitats on s’hi agrupen totes aquelles persones i col·lectius que volen formar part de l’organització de la Festa Major. La presentació ha anat a càrrec dels dissenyadors del cartell que han explicat el sentit i el significat dels diferents elements que hi surten. Per a la Regidoria de Cultura, fer una presentació en primícia per als membres de la Coordinadora és un detall i una forma d’agrair-los la feina feta durant tot l’any.

La imatge del cartell juga també amb els colors blau i groc, ja que els jocs de rivalitat entre poble amunt i poble avall tornaran a ser presents en el programa d’activitats.

El fanal de la Plaça
El proper 19 d'agost farà 65 anys de l'estrena de l'actual fanal de la Plaça que es va instal·lar en substitució de la font modernista que hi havia i que commemorava l’arribada de l’aigua a Castellbisbal.

El fanal fou creat pel ferrer del poble, Rafael Balsells, i està format per un fus de ferro colat de quatre metres d’alçada amb quatre braços de llum a la part superior que apunten cap als quatre punts cardinals. A més, la decoració inclou l’escut del poble.

Amb el pas del temps, i tant pel seu disseny com per la seva ubicació, el fanal de la Plaça s’ha convertit en un element característic de Castellbisbal.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 15:56

Imatges

Cartell Festa Major