Visita del Síndic de Greuges a Castellbisbal el proper 17 d’octubre

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 00:00

Les visites es faran presencialment o de forma telemàtica. Prèviament, cal concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat


L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya atendrà el dilluns, 17 d’octubre, la població de Castellbisbal que vulgui fer consultes i presentar queixes contra les administracions públiques i les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua o gas.

En aquesta ocasió, es recuperen les visites presencials, que es faran a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanc (plaça de l’Església, 2). Tot i així, les persones que vulguin també podran ser ateses de manera telemàtica, ja sigui per telèfon o mitjançant una videoconferència. En qualsevol cas,  cal concertar prèviament l’entrevista enviant un missatge al correu electrònic sindic@sindic.cat o bé trucant al telèfon gratuït 900 124 124.

La presència de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni signat amb l’Ajuntament l’any 2017 amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip assessor del Síndic visita periòdicament el nostre municipi per atendre la població que vulgui fer consultes o presentar queixes. 

La darrera visita del Síndic de Greuges a Castellbisbal va ser el passat 24 de febrer. Durant aquest desplaçament es van atendre un total de 14 persones, que van formular cinc consultes i van presentar onze queixes, la majoria relacionades amb el consum elèctric, l’accés a l’habitatge, el medi ambient, el pagament de tributs i sobre urbanisme.

Darrera actualització: 11.10.2022 | 13:09