Xerrades informatives dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local sobre seguretat ciutadana

Dilluns, 5 de novembre de 2018 a les 00:00

Durant les sessions es donaran consells sobre seguretat a la llar i a l’espai públic, i s’abordaran temes relacionats amb la seguretat viària.


Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castellbisbal impartiran aquest mes de novembre un cicle de xerrades sobre seguretat ciutadana, especialment adreçades a la població dels nuclis residencials del municipi.

La primera de les reunions tindrà lloc demà, 6 de novembre, al centre cívic de Can Santeugini i la propera s’ha previst pel dimarts, 13 de novembre, a la sala d’actes de l’Ajuntament. Les dues sessions es faran a les 19.00 hores.

Entre d’altres qüestions, els agents donaran consells per evitar furts i robatoris (tant a casa com al carrer) i explicaran algunes de les estafes més freqüents. També parlaran sobre seguretat viària i compartiran dubtes i propostes amb el públic assistent.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local ofereixen aquest tipus de xerrades durant tot l’any. La darrera va ser a l’estiu, el passat 26 de juny. En aquella ocasió la reunió estava adreçada, especialment, a la gent gran i durant la sessió es van donar consells de seguretat per a les vacances.

Darrera actualització: 05.11.2018 | 13:16