Els problemes de fa tres anys, segueixen

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

Article publicat al número 57 del butlletí informatiu municipal
Juny - Agost 2022

A l’any 2019 vam entrar a l’ajuntament i a l’entrevista que ens va fer el 772 vam marcar que hi havia problemes sense solucionar. La falta d’habitatge, la falta d’espais d’oci i lleure pel jovent o la sanitat pública durant les 24h que no estaven solucionats.

Tres anys després, cap d’aquests problemes s’ha solucionat per part de l’equip de govern. Tot i les propostes que hem fet i que no han escoltat, tot i les mocions que s’han aprovat al ple i que no s’han portat a pràctica, seguim sense tenir habitatge públic, sense tenir el CAP obert 24h i sense un espai pel jovent.

El ple municipal ha aprovat vàries mocions referents a solucionar els problemes d’habitatge: per començar a tenir habitatge públic, per contenir el preu del lloguers, per impulsar noves formes com la masoveria urbana o un impost sobre els pisos buits. Cap d’aquestes propostes s’ha portat a terme, 3 anys després seguim sense habitatge de protecció oficial, sense control dels lloguers, sense registre de pisos buits i sense impuls de la masoveria urbana.

Una forma de respectar el ple també és complir les mocions que s’aproven.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 12:11