L'empatia com a sinònim de política municipal

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

Versió ampliada de l'article publicat al número 58 del butlletí informatiu municipal
Setembre - Novembre 2022

L’empatia defineix el nostre rumb, la nostra forma de ser i de fer com a agrupació SOM Castellbisbal. Entenem la política municipal des d’aquesta capacitat emocional que ens permet posar-nos a la pell dels altres. Escoltar com a base de comunicació, renegant d’altres estratègies polítiques que passen per l’absentisme, ignorar o fer sentir inferior la resta de gent. 

Mitjançant aquesta forma de fer podem llistar aquells reptes que ens agradaria assolir per fer de Castellbisbal un municipi on el jovent es pugui quedar a viure; on el comerç estigui viu, sigui una font de vida i motor econòmic; on les entitats esportives, culturals i socials puguin desenvolupar la seva activitat; on la gent gran tingui cobertes les seves necessitats; on el transport públic sigui de qualitat; on les urbanitzacions no se sentin abandonades; on els processos com els tràmits per sol·licitar llicències d’obres siguin més àgils; entre altres propòsits.

Per a qualsevol inquietud, preocupació, problemàtica, idea de millora, propostes… podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials “SOM Castellbisbal” i treballarem conjuntament per definir un pla de futur que ens il·lusioni per al nostre municipi.  

 

Darrera actualització: 04.11.2022 | 12:29