Festa Major 2022 - Gràcies Castellbisbal!

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

Article publicat al número 57 del butlletí informatiu municipal
Juny - Agost 2022

Després de dos anys de pandèmia hem pogut tornar a viure una festa major sense mascaretes. Hem pogut veure els somriures, la il·lusió, dels nostres veïns, dels nostres nens i nenes, del nostre jovent en molts actes de la festa. Hem gaudit pels carrers del nostre poble de les diferents activitats programades sense mantenir distàncies de seguretat, hem pogut brindar amb les amistats en les diferents terrasses del poble, dinant o sopant, celebrant la Festa Major de Castellbisbal. Ja ens tocava passar-ho bé en actes festius com aquests amb certa normalitat.

Volem donar les gràcies a tota la ciutadania per haver sortit al carrer a gaudir de tots els actes, també als nostres tècnics de l'Ajuntament, a la brigada, als diferents cossos de seguretat i sobretot a les diferents entitats del municipi que, de forma voluntària, han preparat amb cura i carinyo per a tots nosaltres aquestes festes.

Encara que alguns moments el temps ha dificultat poder divertir-se d'algunes activitats, per aquest motiu no s'ha deixat de participar en els actes programats. Tots i totes hem tornat a demostrar que davant de les adversitats, no ens rendim i continuem, en aquest cas amb la Festa Major.

Des d'ERC Castellbisbal us volem donar les gràcies.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 12:06