#SentimCastellbisbal #Sentimcanvi

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

Article publicat al número 60 del butlletí informatiu municipal.
Febrer - Març 2023

Immersa en una tasca molt gratificant i de gran responsabilitat i envoltada d’un gran equip, estem treballant pel canvi, creiem que és necessari per millorar la vida de les persones que vivim a Castellbisbal. Massa anys del mateix i de la mateixa manera de fer, creiem que són possibles i necessàries noves polítiques amb molta més participació i transparència.

Estem recollint, mitjançant reunions amb representants d’urbanitzacions, entitats culturals, entitats esportives, del comerç i juvenils, les necessitats i suggeriments per fer un programa real i viable que serà l’eix del canvi que volem.

El nostre programa té com a eixos principals continuar apostant per les inversions i projectes a les urbanitzacions, com treballem des de l’oposició, estudiar i donar sortides al nostre comerç, oferir programes pels joves ja sigui de formació educativa, apostant per la formació dual, o d’oci i lleure. Volem tornar a ser un referent en la recollida selectiva; nosaltres ja hem apostat per facilitar la implantació de plaques solars i continuarem donant suport. Impulsarem la creació d’habitatge social i mesures per a que el nostre jovent trobi habitatge a Castellbisbal.

Comptem amb vosaltres per fer possible el canvi.

Mª Isabel Méndez

 

 

 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 08:39