Res s'atura, seguirem treballant per Castellbisbal

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

Article publicat al número 60 del butlletí informatiu municipal.
Febrer- Març 2023

Aquest ha estat un mandat amb moments molt difícils per a tothom. Fets inesperats que ens posen a prova i mostren les nostres vulnerabilitats. A Alternativa creiem que el nostre govern ha estat a l’altura gestionant situacions crítiques en moments de molta incertesa, amb una dedicació i implicació personal extraordinària. Segurament tot no ha sortit com voldrien i han après alguna lliçó que els ajudarà a ser més forts i estar més preparats.

Valorem la feina feta com una experiència que els ha ajudat a créixer en valors, sovint més importants que els grans projectes o promeses electorals. Governar és prendre decisions i les han pres, fent que el poble continuï progressant, malgrat les adversitats i governar en minoria, a un ritme més lent del que seria desitjable, però convençuts del camí que cal fer: treballant de forma incansable al costat de la gent per evitar que ningú quedi enrere, tractant a tothom igual i atenent les necessitats de les persones per davant de l’interès partidista.

Estem compromesos a seguir treballant pel nostre poble amb un equip renovat, preparat i amb moltes ganes de passar a l’acció per fer realitat els nous equipaments, els nous serveis i molts projectes engrescadors que ja tenim més a prop.

 

 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 08:29