Convocatòria del ple ordinari del 2 de maig de 2022

Dilluns, 25 d’abril de 2022

 

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària del 28 de març de 2022.
  2. Acord per aprovar la modificació pressupostària núm. 3 del vigent pressupost municipal.
  3. Acord per aprovar la justificació de les assignacions econòmiques atorgades als grups polítics municipals corresponent a l'any 2021.
  4. Acord per aprovar la rectificació de l'inventari general de béns municipal referida a 31.12.21.
  5. Acord per aprovar la modificació de les bases reguladores per a la concessió de prestacions socials en règim de concurrència competitiva per la campanya de suport a l'estudiant.
  6. Acord per aprovar la incoació d'expedient previ a l'exercici de l'activitat econòmica de comercialització d'energia elèctrica, d'altres energies i serveis connexos mitjançant la incorporació de l'Ajuntament com a soci de l'empresa Tersa i designar la comissió d'estudi encarregada de la redacció de la memòria justificativa de la convivència i oportunitat i de l'interès públic d'aquesta iniciativa econòmica.
  7. Acord per aprovar desestimar el recurs de reposició formulat contra el projecte constructiu de sanejament i depuració de les urbanitzacions de Can Santeugini, Costablanca, Ca n'Oliveró i Colònia del Carme al terme municipal de Castellbisbal, elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
  8. Control d'òrgans de govern i ratificació de decrets.
  9. Precs, preguntes i mocions d'urgència.
Darrera actualització: 2.03.2023 | 09:50