Convocatòria del ple ordinari del 31 de juliol de 2023

Dijous, 27 de juliol de 2023 a les 00:00

CONVOCATÒRIA I ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de les sessions extraordinàries del dia 26 de juny i del dia 3 de juliol de 2023.
  2. Acord per aprovar les justificacions de les assignacions econòmiques atorgades als grups polítics municipals.
  3. Acord per aprovar la designació dels representants de la corporació a òrgans col·legiats i membres de l'organització complementària municipal.
  4. Acord per aprovar determinar el nombre, característiques i les retribucions del personal eventual de l'Ajuntament de Castellbisbal.
  5. Acord per aprovar inicialment, la modificació de la plantilla de personal funcionari i de personal eventual de l'Ajuntament de Castellbisbal.
  6. Acord per aprovar la creació del sistema intern d'informació (SIINF) com el canal preferent per informar sobre les possibles situacions de frau i corrupció a l'Ajuntament de Castellbisbal.
  7. Acord per aprovar la proposta de festius locals per a l'any 2024.
  8. Acord per aprovar considerar d'especial interès o utilitat municipal les obres d'infraestructura d'un mòdul prefabricat, arranjament de passera interior i coberta de l'estació transformadora a l'Institut de Castellbisbal.
  9. Acord per aprovar la pròrroga dels contractes basats en l'acord marc de subministrament energia elèctrica per als edificis municipals.
  10. Acord per aprovar inicialment, la modificació de l'ordenança de circulació viària de Castellbisbal.
  11. Acord per aprovar definitivament, la modificaicó del reglament municipal regulador de la recollida de residus sòlids urbans.
  12. Control d'òrgans de govern i ratificació de decrets.
  13. Presa de raó de la renúncia al càrrec del regidor municipal del Sr. Antoni Sánchez Garcia, del grup municipal d'Alternativa per Castellbisbal.
  14. Precs, preguntes i mocions d'urgència.
Darrera actualització: 27.07.2023 | 08:17