Acta de la Junta de Govern Local del 18 de juliol de 2023

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 11 de juliol de 2023.

Acord per aprovar la ratificació del Decret núm. 2023/1831, de 13 de juliol, que resol acceptar el recurs cofinançat "Revisió del Pla de Mobilitat Sostenible de Castellbisbal" en el marc de Catàleg de Serveis del Pla "Xarxa de Governs Locals 2020-2023" de la Diputació de Barcelona.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Gent Gran de l'Espai de la Plaça per dur a terme activitats de caràcter social i cultura.

Acord per aprovar els preus públics per al curs d'auxiliar de serveis per a l'any 2023.

Acord per aprovar el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental per dur a terme el projecte "Promoció de la convivència del Vallès Occidental 2023" en el marc del Programa Treball i Formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Acord per aprovar denegar l'atorgament de llicència urbanística per a la legalització d'un mòdul prefabricat metàl·lic amb porxo al paratge de Can Flàvia de les Illes.

Acord per aprovar denegar l'atorgament de llicència urbanística per a l'estesa de línia aèria per a la migració tecnològica de la fibra òptica de la xarxa de coure al paratge Camí de Can Segarra.

 

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 24.07.2023 | 08:54