Acta de la Junta de Govern Local del 24 de març de 2023

ORDRE DEL DIA

Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 17 de març de 2023.

Acord per aprovar l'acceptació de la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona per al recurs "Finançament en l'àmbit de joventut" en el marc del Pla "Xarxa de Governs Locals 2020-2023".

Acord per aprovar l'addenda de la pròrroga del conveni de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Castellbisbal per al funcionament de l'Oficina Local d'Habitatge de Castellbisbal i el Programa de mediació per al lloguer social i annexos per a l'any 2023.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Associació de veïns del carrer Santa Rita per dur a terme activitats de caràcter cultural.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Moments Associació de fotografia per la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Colla Sardanista Marinada per la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Diables de Castellbisbal per la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Cuca de Castellbisbal per la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'Aula d'Extensió Universitària per la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Casal Cultural i Recreatiu per la programació d'activitats culturals durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Esplai Gatzara per la programació d'activitats d'educació en lleure durant l'any 2022.

Acord per aprovar les justificacions de les prestacions socials de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatge presentades per diversos sol·licitants.

Acord per aprovar les justificacions de les prestacions socials de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatge presentades per diverses sol·licitants.

Acord per aprovar la justificació de la prestació social de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatge presentada per una sol·licitant.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Bàsquet Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Futbol Sala Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Mindundis Team per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar el conveni subvencional i de col·laboració per a l'any 2023 entre l'Ajuntament de Castellbisbal i l'entitat Club Boxeo Castellbisbal per dur a terme activitats de caràcter esportiu.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Institut Castellbisbal per la promoció, pràctica i activitats esportives durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Escola Benviure per la promoció, pràctica i activitats esportives durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Club Korfbal Castellbisbal per la promoció, pràctica i activitats esportives durant l'any 2022.

Acord per aprovar la justificació de la subvenció atorgada a l'entitat Esport Motor Castellbisbal per la promoció, pràctica i activitats esportives durant l'any 2022.

Acord per aprovar desestimar el recurs extraordinari de revisió formulat contra l'ordre de retirada de construccions en el pati de l'edifici de l'habitatge del carrer Francesc Macià, núm. 58 1r 1a.

Acord per aprovar autoritzar la realització d'un tractament fitosanitari no agrari a la subestació elèctrica de Red Elèctrica de España SAU situada al carrer Ferralla, núm. 26.

Acord per aprovar l'adhesió de l'Ajuntament de Castellbisbal a l'Acord marc de subministrament d'uniformitat de la policia local amb destinació a les entitats locals de Catalunya (exp. 2017.03) i aprovar la contractació, com a contracte basat en l'anterior Acord marc, del subministrament de les peces de roba de la policia local de Castellbisbal (lot 1).

Acord per aprovar rebutjar algunes ofertes presentades, classificar la resta i considerar la millor oferta relació qualitat-preu per a la contractació de les obres de millora i reparació de trams de voreres en el nucli urbà, urbanitzacions i polígons industrials de Castellbisbal.

Precs i preguntes.

 

 

Darrera actualització: 30.03.2023 | 08:03