Seguim amb la transformació

Dimecres, 29 de juny de 2016 a les 00:00

Juny 2016

Castellbisbal va viure el seu màxim creixement a principis del 2000 gràcies als seus bons serveis i a la millora constant del medi ambient i de la sostenibilitat. Arribats al primer any de gestió, sento que estem en la direcció correcta per recuperar tots aquells valors que van fer destacar el nostre poble per la seva qualitat de vida.

La baixada de l’IBI; la congelació de taxes i de la resta d’impostos; l’augment del servei de bus; l’ajut universal de 50 euros per al material dels estudiants; les millores en l’Illa Esportiva i en la neteja dels carrers..., són actuacions encaminades a transformar el nostre poble. Aquests reptes no són fàcils ni ràpids. Els canvis requereixen una gestió responsable, com és garantir que els ajuts socials arribin a qui ho necessiti, però amb un control eficient dels diners públics.

En sanitat seguim fent passos positius: de moment no hem aconseguit encara incrementar l’horari del servei d’atenció continuada del CAP, però sí que hem obtingut nous serveis com el de la unitat d’atenció de crònics, i nous recursos, com la detecció precoç del càncer de colon i la reducció de les demores en la cita prèvia.

Estem treballant des de la proximitat per recuperar la cohesió en el municipi i el seu dinamisme associatiu, junt amb les entitats, i també amb una participació real en els assumptes públics, com la decisió dels horts urbans.

Hem iniciat la recuperació i treballem per consolidar-la, perquè aquests canvis perdurin més enllà del primer any de govern. Perquè tots vosaltres ens ajudeu a avançar en formes sostenibles de viure i relacionar-nos, i ens feu enfortir en aquest projecte per avui i per les generacions que vindran.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:32