Agost, ressò de Festa Major

Dimecres, 31 d'agost de 2016 a les 00:00

Agost 2016

La Festa Major de l’Aigua i la Llum d’enguany ha tornat a posar de manifest la força, la il·lusió i els valors de tots els pota-rojos i les pota-roges.

Durant quatre dies hem pogut gaudir de molts actes i activitats, per a tots els públics i edats, gràcies a la feina realitzada per les comissions de festes, les entitats, el personal de totes les regidories que han participat, l’ADF, Protecció Civil, serveis sanitaris, col·laboradors, voluntaris, etc. i, també, gràcies a l’esperit de celebració de les persones cíviques que han contribuït a intensificar les relacions socials i a enfortir el nostre sentiment de pertinença.

Som conscients, però, que sempre hi ha aspectes que es poden millorar i, precisament per això, continuarem treballant per reforçar i preservar la cultura popular i tradicional. A més a més, seguirem introduint elements innovadors per a que Castellbisbal continuï sent un municipi amb personalitat pròpia que no oblida els seus orígens, però que tampoc és aliè als canvis i l’evolució contínua de la nostra societat.

Agost s’acaba amb ressò de Festa Major, d’imatges divertides, escenes espectaculars i remullades compartides. I ara comencem el darrer quadrimestre de l’any amb la mateixa empenta i il·lusió del primer dia per treballar pel nostre poble i pels nostres vilatans, sempre amb criteris de gestió responsable i de la mà de tots vosaltres.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:30